JB Car Detailing

Een bedrijf dat kwaliteit en passie uitstraalt. daar wordt je auto toch stralend van. Gevoel van vrijheid is belangrijk niet bang hoeven te zijn dat de auto vies blijft. Wij mochten deze video maken met passie en gevoel

JB Car Detailing

Ik heb al twee keer een bedrijfsfilm door Freame.nl laten maken en elke keer is het weer een spetterend resultaat!! Word goed met de klant meegedacht, een plan uitgeschreven en uiteindelijk het plan ook gerealiseerd. Dat is hoe het hoort. Echte aanrader.

Van Dijk Sociaal

Bij Van Dijk Sociaal staat de persoon centraal. Door kennis en persoonlijke benadering gaan ze aan de slag om de problemen op te lossen. want er is altijd een oplossing. Wij hebben van hun verhaal een creatief plan gemaakt die bij van dijk sociaal past

Van Dijk Sociaal

Freame maakte afgelopen april een bedrijfsfilm voor ons. We zijn zeer tevreden over het resultaat, maar zeker ook over de voorbereiding ernaartoe en de samenwerking op de dag van de opname. Roelof Jan nam goed de moeite om ons en onze dienstverlening te leren kennen en heeft daarop een pakkend script gemaakt en pakte net die kernpunten eruit dit ons en onze dienstverlening kenmerken. Tijdens de opname pakte Roelof Jan goed de regie en loodste ons op een professionele manier door de opnames. Ook het resultaat was nagenoeg in één keer naar wens. Al met al zijn we zeer tevreden!!

Bos Bedden Nieuwleusen

Bos bedden heeft een geweldig concept gerealiseerd. proef liggen en service aan huis. de enthousiaste verkopers wachten op jouw belletje.

Bos Bedden

Enthousiasme is misschien wel één van de belangrijkste drijfveren voor het realiseren van een kwalitatief mooi product. Daarom kijken wij met trots terug op een prachtige samenwerking en realisatie voor onze bedrijfsvideo in samenwerking met freame.nl! Complimenten en een waardevolle aanbeveling.

Interesse?

wij maken graag kennis

YouTube Instagram Facebook

Alle rechten voorbehouden - 2023